Teme pentru Windows 8

Am cautat de curiozitate teme pentru Windows 8 si am gasit o tema ce poate fi aplicata pe Windows 7 pentru a obtine pentru acesta un aspect precum cel vazut in filmuletul de pe YouTube in care autorul sau afirma ca asa va arata urmatorul sistem de operare (aici link). Nush ce sa zici, tema nu imi place chiar asa de mult pe cum ma asteptam insa hai sa spunem ca-i o idee interesante. Voi ce ziceti ?

Teme pentru Windows 8

Asta este un Windows 8 transformation pack ce poate fi aplicat pe Windows XP din cate am inteles. Acuma nu stiu ce alte detalii sa va dau… pe Windows 7 nu l-am testat fiindca mie sincer, chiar nu imi place deloc. Daca vreti sa-l descarcati, asta-i link-ul. Si am ramas tot cu aceeasi nedumerire: oare cele ce vor fi viitoarele teme oficiale pentru Windows 8 vor arata asa, ca zapaceala asta de mai sus ?

, ,

One Response to “Teme pentru Windows 8”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] ca exista si alte programe de ascultat muzica in calculatoarele cu sisteme de operare Windows insa eu personal prefer Winamp-ul si cred ca se intelege de ce. OK. Daca nu dispui inca de el, fa […]

Leave a Reply

Acest blog va fi închis în curând! Vă aștept cu noutăți pe cristianls.ro!

Close