Programe pentru calculator

Am adunat pana acum aproximativ 400 de programe pentru calculator (Windows XP, Windows Vista si Windows 7) pe www.ForWindows.net si se pare ca nu am ales o nisa gresita. Chiar daca intre timp am fost nevoit sa renunt la blogul Program-de.net pentru a castiga ceva mai mult timp liber nu imi pare rau ci din contra, cred ca am reusit sa ridic putin calitatea articolelor pe blogurile cu care am ramas si in care scriu si in prezent (programgratuit.com, ForWindows.net si CasutaCopiilor.info).

Programe-pentru-calculator

Revenind la subiect, trebuie sa precizez ca majoritatea programelor pe care le gasiti pe ForWindows.net sunt gratuite si au fost testate de mine, intr-un calculator virtual (nu de alta, dar de moment nu imi permit sa cumpar unul pe care sa-l folosesc doar pentru teste). Asta vrea sa spuna ca spre diferenta de majoritatea blogurilor dedicate aceleiasi nise, cititorii blogului au certitudinea ca daca-si vor face praf calculatorul dupa ce le instaleaza nu sunt primii, (Glumesc). In tot acest timp (din aprilie pana acum), am observat ca cele mai cautate programe sunt „programele de facut”, si din acest motiv, indiferent de ce pareri au persoanelor ce n-au nici in clin nici in maneca cu blogul, voi continua sa scriu pe acest subiect, printre altele.

Asa ca, daca esti unul din cei ce cauta programe pentru calculator „de facut sau descacut” cine stie ce minunatii, te invit si pe tine pe www.ForWindows.net. E imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti.

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.