Program de tăiat filme

Un program de taiat filme precum VirtualDub este bine sa-l ai oricand la indemana. Cu atat mai mult daca esti detinatorul unei camere de filmat ori a oricarui alt dispozitiv capabil sa imortalizeze in video momentele pe care le traiesti si de care ai vrea sa-ti amintesti in viitor.

Chiar daca VirtualDub este o aplicatie gratuita sa nu crezi ca este saraca in functii ci din contra, iti permite sa editezi, sa tai sau sa decupezi orice film in format AVI, WMV, ASF, MPG, MPEG, MPE, VOB, MOV, 3GP, MP4, M4V, FLV sau MKV.

Program de taiat filme

Dupa cum probabil ti-ai dat seama dupa citirea descrierii scurte de mai sus, VirtualDub este un program de taiat filme compatibil cu cele mai raspandite formate video ale momentului si daca stim sa profitam de aceasta calitate a sa nu vom mai avea nevoie decat de imaginatie pentru a realiza cele mai reusite montaje.

Pro:

  1. Compatibiltatea cu tipurile de fisiere video.
  2. Permite modificarea ordinii in care se desfasoara actiunea.
  3. Ofera posibilitatea de a substituii coloana audio existenta.
  4. Permite dividirea video-ului in fragmente.
  5. Include functii de conversie a video-ului generat.
  6. Dispune de unelte avansate de editare video.

Contra:

  1. Disponibil doar in limba engleza.
  2. Putin cam instabil in calculatoare sarace in resurse.

VirtualDub: program de taiat filme…

In concluzie, VirtualDub este un program ce merita un loc in calculatorul nostru si va demonstra ori de cate ori i se va oferi posibilitatea, ca nu am facut o alegere gresita atunci cand am optat pentru utilizarea sa. VirtualDub functioneaza in toate sistemele de operare Windows. Pentru a-l descarca, faceti click aici.

2 Comentarii

  1. Pingback: Program de editat poze

  2. Pingback: Comodo Antivirus: Soft antivirus gratuit pentru calculator

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.