Program de scurtat melodii

Un program de scurtat melodii este orice editor audio care ne permite sa taiem anumite portiuni din melodiile noastre; ori cel putin asta inteleg eu prin „program de scurtat melodii”. Adevarul este asta: cu diverse programe de descarca muzica luam de pe Internet melodiile interpretilor favoriti si vrem sa extragem fragmente din acestea pentru a le transfera prin bluetooth pe telefonul mobil si utiliza aici precum ton de apel. Un editor audio pe care vi-l recomand sa-l utilizati in astfel de cazuri este Power Sound Editor:

Program de scurtat melodiiPower Sound Editor poate fi interpretat precum un program de micsorat melodii deoarece editor audio fiind, ne permite sa „scurtam” melodia eliminand acele portiuni care nu fac prea mare placere cand le ascultam. Am intalnit cazuri in care cineva imi spunea ca-i place inceputul unei anumite melodii si ca ar vrea sa-l puna ca tot de apel pe telefonul mobil. Eh, cu Power Sound Editor putem face asta fara nici o problema.

Pentru a cunoaste mai multe referitor la utilizarea acestui program de scurtat melodii si/sau pentru al descarca, faceti click aici.

,

Leave a Reply

Acest blog va fi închis în curând! Vă aștept cu noutăți pe cristianls.ro!

Close