Program de mixat muzica

Astazi va propun un program de mixat muzica gratuit cu care putem mixa in timp real orice melodii emuland la perfectie instrumentele avute de un DJ profesionist. Zulu DJ detine tipicul panou in care se pot incarca melodiile pe care vrem sa le mixam, procesam, calculam BMP-ul si sincroniza automat.

Program de mixat muzica

Zulu DJ include efectele: distorstion, hight pass filter, reverb, phaser, flanger si delay. Daca acestea nu ne sunt suficiente pentru a putea mixa muzica, programul ne permite sa le modificam parametrii pentru a crea noi efecte si filtre. Pe aceeasi idee s-a mers si cu sistemul CUEs si loops. Foarte bine integrate si usor de utilizat pentru crearea unui CUE nou sau activarea unui loop din duzina de loop-uri de care dispune.

Dar Zulu DJ nu este doar un program de mixat muzica. Spun asta deoarece include si un editor audio, WavePad; un recorder, SoundTap pentru inregistrari si streaming; MixPad, pentru a mixa in mod multi-pista; Switch Audio Converter pentru a converti fisierele audio si TempPerfect, un metronom excelent ce ne ajuta sa mentinem ritmul corect.

Intelegi acum de ce sunt convins ca Zulu DJ este cel mai bun program de mixat muzica si de ce cred ca este o buna alternativa pentru Traktor ?!?

Download Zulu DJ

2 Comentarii

  1. Pingback: Teme pentru Windows 7

  2. Pingback: Program de mixat melodii | Virtual DJ

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.