Program de mixat melodii | Virtual DJ

Virtual DJ este un program de mixat melodii excelent pentru toti cei care vor sa mixeze muzica acasa. Nu stiu de ce nu v-am vorbit despre el pana acum si nici n-am idee din ce motiv nu i-am acordat niciodata atentia pe care o merita insa cert este faptul ca acesta are mari sanse de a-l castiga pe Zulu DJ in cursa pentru cel mai bune program pentru Dee Jay’s. Aspetul sau realizat cu atentie si butoanele strategic pozitionate pentru a permite utilizarea lui cu usurinta sund doar doua din aspectele ce dovedesc ca a fost creat cu atentie si pasiune pentru muzica.

Program de mixat melodii

Programul dispune de doua deck-uri in care putem incarca melodiile ce vrem sa le mixam si prin intermediul carora ne permite utilizarea si inregistrarea de sample-uri, sincronizarea melodiilor, inregistrarea sesiunilor, etc. In fine, nu sunt DJ si nici nu am intentia sa devin unul asa ca nu-mi cere detalii in termeni specifici. Sfatul meu e sa-l descarcati, instalati si probati si in cazul in care va place si va este de folos, sa-l pastrati. Pai nu ?

Trebuie precizat faptul ca Virtual DJ functioneaza perfect in calculatoare cu un procesor de minim 900 Mhz si 512 MB de memorie RAM. Programul este gratuit si dispune de versiuni pentru Windows XP, Vista si Windows 7 precum si pentru Mac OS X. Pentru a-l descarca, faceti click aici.

1 Comentariu

  1. Pingback: Program de mixat muzica melodii

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.