Program de editat poze

De cand cu retelele astea de socializare e imposibil sa-ti mentii diversele profile actualizate fara sa dispui de un program de editat poze. Cum asa ? Pai hai sa-ti explic… Eu, la fel ca majoritatea celor ce utilizam aceste servicii pentru a mentine legatura cu prietenii si cunostintele, sunt de parere ca in profilul de Facebook (pentru a da un exemplu), nu-si au rostul acele fotografii de proasta calitate si nici cele care ne afiseaza in fata mapamondului inconjurati de sticle de Whiksy indiferent de cat de bine „am iesit” in acea poza. Pentru astfel de cazuri, un bun program de editat poze si cateva minute petrecute cu mouse-ul in mana pot marca diferenta dintre o fotografie cu adevarat reusita si una care ar putea sa ne compromita imaginea.

Program de editat poze

Chiar daca pe blogul cu programe de modificat poze v-am prezentat impreuna cu Oana tot felul de aplicatii gratuite de editat poze ce ne pot fi de ajutor atunci cand dorim sa eliminam acel „nod in papura” gasit fotografiilor noastre, am ales ca in cazul de fata sa va vorbesc despre befunky: un program de editat poze online ce ne pune la dispozitie o serie de unelte de editare fotografica cu ajutorul carora putem face mult mai mult decat ne-am fi asteptat.

Multe persoane vad in befunky un program de editat poze atat de simplu incat nu are rost sa-i dea o sansa; totusi, daca aceste persoane i-ar dedica vre-o zece minutele din timpul lor liber ar intelege cat de mult s-au inselat si vor descoperi ca acele procese de editare la realizarea carora ar fi intarziat ore intregi in fata unei aplicatii greoaie si complexe precum Photoshop, befunky le realizeaza automat, in doar cateva secunde.

Fiind vorba despre un program de editat poze online, e de inteles ca inainte de a ne „pune pe treaba” va trebui sa folosim butonul „Upload” pentru a incarca fotografia pe Internet inainte de editare, si butonul „Save” pentru a o descarca in calculatorul nostru atunci cand credem ca am obtinut rezultatele dorite.

Daca ti-am facut chef si crezi ca befunky poate fi solutia pe care o cautai, fa click aici si incepe chiar acum sa profiti de tot ceea ce acesta iti ofera.

2 Comentarii

  1. Pingback: Cum se pot printa postere cu imprimanta normală

  2. Pingback: BearShare 9: program de descărcat filme și muzică

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.