Program de downloadat muzica

Folosesc acest program de downloadat muzica de o bucata buna de timp insa niciodata nu mi-a trecut prin cap sa scriu un articol despre el. Se pare ca cei de pe ForWindows.net mi-au luat-o inainte, asa ca profit de ocazie pentru a-l aduce si eu la cunostinta cititorilor acestui blog. Ah… da, uitasem sa va spun ca numele lui este „Lphant„, si asta este aspectul sau:

Program de downloadat muzica

Pentru a fi pe intelesul tuturor voi evita sa folosesc „tehnicisme” la prezentarea lui; sper ca asta sa nu deranjeze pe nimeni… sper. Asa, revenind la Lphant, acest program de downloadat muzica ce este considerat unicat de foarte multe persoane datorita modului sau de functionare si rapididatii cu care localizeaza fisierele cautate cu el. O chestie interesanta implementata in acesta, cunoscuta de specialisti precum „Web Cache”, are un rol foarte important la obtinerea unei viteze optime de download. De ce ?!? Ei bine, aceasta localizeaza pe Internet toate site-urile ce contin filmul, melodia, jocul sau programul cautat si face o legatura directa cu serverul in care acestea sunt alocate. Bineintele ca atunci cand localizeaza mai multe surse, fisierul este descarcat mult mai rapid decat atunci cand numarul acestora poate fi numarat pe degetele de la o mana.

In concluzie, Lphant este un program de downloadat muzica demn de a face parte din flota de aplcatii P2P instalate in calculatoarele noastre personale, si este un bun aliat in momentele in care obtinerea melodiei dorite pare imposibila prin intermediul altor mijloace. Sper sa-ti fie de folos si sa ne spui si noua, creatoriilor si cititorilor acestui blog, parerea ta personala despre el dupa ce il folosesti cateva zile.

Link ‘s: Download | Via

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.