Program de downloadat filme

Un foarte bun program de downloadat filme este si iMesh; un program bazat in tehnologie P2P cu una din cele mai mari baze de date de fisiere multimedia din lume. Bineinteles ca acesta este si motivul datorita caruia  nivelul de disponibilitate a fisierelor detinute de iMesh este mult mai ridicat decat in cazul altor aplicatii de aceeasi categorie. Avand un aspect placut si fiind usor de utilizat, iMesh poate fi candidatul perfect pentru postul de „client P2P ideal”.

Program de downloadat filmeAcest program de downloadat filme, iMesh, este capabil sa downloadeze aproape orice film in doar cateva minute. Despre melodii, imagini si alt gen de fisiere multimedia nici nu cred ca mai are rost sa vorbim daca tinem cont de faptul ca acestea pot ocupa in general, cel mult 3, 4 MB. Oricum, inainte de a visa si crede ca te-ai salvat de asteptari interminabile, descarca-l si probeaza-l! E gratis!

Download iMesh

3 Comentarii

  1. toata ziua mi-am pierdut-o incercand sa dezinstalez nenorocitul asta de program,l-am reinstalat de cateva ori sperand ca se va dezinstala corect am intrat in safe mod sa sterg fisierele,am instalat REVO UNINSTALER……DEGEABA.am instalat si dezinstalat Firefox-ul de cateva ori…DEGEABA.Cand reinstalez firefox am tot Imesh ca toolbar si search engine

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.