Program de descarcat muzica

Un bun program de descarcat muzica s-ar defini in felul urmator: orice program de descarcat muzica ce este capabil sa-ti dea mai multe rezultate pentru fiecare cautare, care este capabil sa descarce orice melodie in doar cateva secunde si mai presus de toate, sa-ti ofere ceea ce cauti. Ce vrea sa spuna asta ?!? O singura data ai cautat pe net un filmn de actiune si dupa ce ai asteptat cateva zile sa se descarce te-ai trezit ca e un film… hai sa-i spunem: cu alt fel de actiune….
Program de descarcat muzica

Ares Galaxy este un program de descarcat muzica, filme, programe, poze, etc. Mai pe scurt, e vorba despre un program bazat in tehnologia P2P capabil sa localizeze toate sursele posibile pentru a-ti oferi ceea ce cauti, cat mai rapid posibil.

Cu siguranta exista mult mai multe programe de descarcat muzica ce-ti pot fi de folos insa Ares, va fi primul care va localiza si descarca fisierul dorit. Totusi, inainte de a crede ca totul este „lapte si miere”, trebuie sa sti ca Ares Galaxy este un program care consuma foarte multe resurse. Din acest motiv, iti recomand sa-l inchizi imediat dupa ce ai observat ca fisierul audio dorit a fost descarcat.

Un program foarte bun pentru descarcat muzica este si BearShare; click aici pentru detalii.

Download Ares Galaxy

, ,

2 Responses to “Program de descarcat muzica”

  1. tomele Says:

    sa vedem cat e de bun


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] functioneaza acest program de descarcat melodii ? Simplu: Deschizi in browser-ul tau filmuletul de pe YouTube, copiezi adresa URL a aceastuia si […]

Leave a Reply

Acest blog va fi închis în curând! Vă aștept cu noutăți pe cristianls.ro!

Close