Program de decodat telefoane Nokia, LG, Samsung…

Cand am gasit acest program de decodat telefoane Nokia, LG, Samsung, Alcatel, Motorola, etc., cautam un program pentru a decoda /debloca telefonul meu Samsung SGH-D500. Ceea ce nu pot eu sa va asigur este faptul ca acest program poate fi utilizat la decodatul tuturor telefoanelor fabricate de companiile amintite mai sus. Ideea e sa-l probabi si sa aflati voi insiva daca va este ori nu de folos la ceva.

Program de decodat telefoaneCrux Unlocker este un program de decodat telefoane gratuit ce functioneaza perfect in calculatoare cu Windows XP, Vista si Windows 7. Pentru a decoda un telefon alegem din meniul pliabil fabricantul telefonului ce vrem sa-l decodam, modelul si apasam pe calculate. Daca programul nu ne mai cere alte informatii (IMEI), introducem in telefon codul afisat de program in panoul principal exact asa cum apare acolo. Daca telefonul nu se stinge, il oprim manual si la repornire verificam daca a fost decodat. Pentru a descarca acest program de decodat telefoane, faceti click aici.

4 Comentarii

  1. Pingback: Program de trucat poze

  2. Pingback: Program de decodat telefoane | WorldUnlock Calculator 4.4

  3. Specifica marca si modelul telefonului tau sau documenteaza-te pe google sau alte motoare de cautare cunoscute de tine pentru a afla daca telefonul ce doresti sa-l deblochezi poate fi deblocat.
    Nu de alta dar nu toate telefoanele se pot debloca prin IMEI.

Hai, spune ceva, nu te sfii!

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.